Contact

Transport mobilă, marfă și servicii complete de mutare locuințe, sedii firme și birouri în București și la nivel național, realizate de specialiști verificați, la prețuri accesibile.
Informații generale/oferte de preț

Telefon

004 0751 012 105

E-mail

contact@uniicuduba.ro

Facebook

         Contracte/Colaborări/Licitații 

        

 

        E-mail

          ps@uniicuduba.ro

Angajare/Colaborare

Telefon

004 0751 012 105

E-mail

cariere@uniicuduba.ro

LinkedIn

PROGRAM

Luni - Vineri: 8.00 - 22.00

Sâmbătă - Duminică: 10.00 - 20.00Transport mobila marfa

Formular de contact

Unii cu Duba Professional Movers SRL

Adresă sediu social: Str. Elev Ștefan Ștefănescu nr. 3, bl. 444, sc. 1, et. 7, ap. 30, camera 2, Sector 2, București, România

CUI: 40003723

Nr. de ordine în Registrul Comerțului: J40/14820/2018

DESPRE NOI

Unii cu Duba - Professional Movers este o companie de transport și servicii de mutare cu sediul în București. Folosim sisteme inteligente de management al activităților, o rețea de specialiști verificați și o comunicare strânsă cu clienții. Astfel, fiecare transport mobilă, marfă sau mutare se desfășoară în siguranță și eficient.

Specialiștii cu care lucrăm au experiență de lucru, istoricul personal verificat și sunt evaluați continuu pe baza rating-ului acordat de clienți.

 

Obiectivul nostru este să atingem și să depășim așteptările clienților în privința calității înalte și a prețurilor serviciilor de transport și mutare. Oferim servicii complete în regiunea București-Ifov, dar și național. Sau doar o parte dintre activitățile specifice unui transport sau mutări, în funcție de nevoile clienților.

 

Preferi să ai totul plănuit? Organizează-ți mutarea sau transportul cu Unii cu Duba. Suntem pregătiți să vă ajutăm, de la etapa de planificare și împachetare, la încărcare, transport și până la așezarea ultimului obiect pe raft la noua locuință sau sediu.

 

Evaluarea la fața locului în vederea stabilirii prețului și planificarea activităților sunt gratuite și nu implică nicio obligație din partea ta.