Împachetare Despachetare

Împachetare - despachetare mobilă și obiecte diverse în vederea pregătirii pentru transport și mutare locuință sau firmă.

 

Împachetarea este esențială pentru siguranța lucrurilor tale și poate fi consumatoare de timp. Dacă nu ai timpul necesar la dispoziție, poți solicita specialiștilor noștri serviciul de împachetare.

Impachetare - despachetare mutari mobila transport

Cum funcționează

Specialiștii noștri îți vor indica timpul și materialele necesare și vor începe procesul de împachetare înaintea datei programate pentru mutare sau în ziua mutării, în funcție de situație.

 

Dacă alegi să împachetezi personal, te putem ajuta să alegi materiale pentru împachetarea lucrurilor și cum să împachetezi eficient pentru a economisi timp și bani. Totodată, poți stabili cu specialiștii noștri să-ți livreze materialele de împachetare necesare la adresă la o dată programată.

Trebuie să ții cont că, dacă împachetezi lucrurile în cutii nerezistente (rupte, supraîncărcate etc.), poate fi solicitată reîmpachetarea și / sau redistribuirea obiectelor pentru a realiza transportul în siguranță.

Împachetarea se realizează, uzual, în cutii de carton, cutii speciale pentru veselă, hârtie kraft, folie stretch, folie cu bule, saci de plastic și pături de protecție.

Despachetarea poate fi consumatoare de timp, chiar dacă specialiștii noștri descarcă la destinație cutiile conform indicațiilor stabilite anterior sau la fața locului.

 

Cum funcționează

Odată ce lucrurile sunt descărcate la destinație, specialiștii noștri vor despacheta cutiile și vor așeza obiectele în spațiile stabilite în prealabil sau la fața locului de către tine.

 

Prețuri

Prețurile serviciilor de împachetare - despachetare variază în funcție de durata activității, materialele de împachetat necesare și numărul de specialiști implicați. De asemenea, pentru serviciile de despachetare, prețurile depind de numărul obiectelor și de durata necesară pentru despachetare.

Deplasarea specialistului nostru pentru evaluare este gratuită și nu implică nicio obligație din partea ta.

În anumite pachete de servicii împachetarea și despachetarea pot fi realizate gratuit.

 

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ
004 0751 012 105
contact@uniicuduba.ro
Facebook