Încărcare Descărcare

Servicii de încărcare, descărcare și manipulare

Încărcarea realizată de specialiștii noștri urmărește proceduri speciale și eficiente pentru a asigura un transport în siguranță și folosirea spațiului eficient pentru a reduce costurile pentru tine.

Incarcare descarcare marfa mobila

Cum funcționează

Speciliștii noștri vor decide procedura de încărcare în funcție de numărul și volumul bunurilor și o vor realiza.

Dacă ai ales încărcarea personală sau cu echipă proprie, obiectele trebuie să fie pregătite pentru a fi încărcate la ora programată pentru mutare.

Specialiștii noștri vor coordona gratuit încărcarea pentru tine.

 

Descărcarea necesită mai puțin timp decât încărcarea și presupune, de asemenea, o serie de proceduri de lucru pentru siguranța persoanelor care manipulează, dar și a bunurilor transportate.

 

Cum funcționează

Fie că alegi să descarci personal, cu echipă proprie sau cu ajutorul specialiștilor noștri, aceștia vor face verificările necesarea înainte de a permite activitatea de descărcare și o vor coordona.

 

Prețuri

Prețurile depind de tipul și numărul obiectelor care trebuie încărcate și / sau descărcate. În anumite pachete de servicii încărcarea și descărcarea pot fi asigurate gratuit.

 

Coordonarea și verificările necesare pentru asigurarea măsurilor de siguranță sunt realizate gratuit de specialiștii noștri, indiferent dacă alegi să încarci și / sau descarci cu ajutorul lor, personal sau cu echipă proprie.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ
004 0751 012 105
contact@uniicuduba.ro