Mutări mobilă

Efectuăm mutări mobilă, electrocasnice, bagaje, transport marfă, piese, echipamente, materiale de construcții și alte bunuri în regiunea București - Ilfov și la nivel național.

mutări mobilă

 

Cum funcționează serviciul de mutări mobilă

Trimite online sau telefonic specialiștilor noștri descrierea bunurilor pentru care ai nevoie de transport, zonele de încărcare și descărcare și data la care dorești să programezi transportul. Solicită oferta de preț și planificarea gratuită a activităților de transport.

Specialiștii noștri îți prezintă ulterior oferta de preț detaliată, resursele necesare și detaliile logistice, astfel încât să ai o imagine completă a activităților și prețului.

Asigurăm gratuit coordonarea încărcării și / sau descărcării și în cazul în care alegi să realizezi aceste activități personal sau cu echipă proprie.

Bunurile tale sunt asigurate pe durata transportului, în limita a 10.000 de euro, și împachetate gratuit în pături de protecție.

Transportul de realizează cu autoutilitare de 3,5 tone box-type sau van, cu următoarele dimensiuni utile:

- Lungime: 3.7 m;

- lățime: 2.10 m;

- înălțime: 2.25 m;

- diagonală: 4.10 m;

- volum: între 14 și 18 metri cubi.

 

Pentru mutări mobilă poți solicita oferta de preț doar pentru transport, cu ajutor la încărcare - descărcare din partea șoferului sau cu personal suplimentar pentru manipulare.

 

Marfa și bunurile tale sunt asigurate pe întreaga durată a transportului.

 

Prețuri accesibile

Prețurile finale pentru mutări mobilă în București sunt calculate transparent, în funcție de o serie de factori, printre care durata și necesarul de resurse implicate. Prețurile sunt personalizate pentru fiecare transport ținând cont de:

- distanța dintre adresa de plecare și cea de sosire;

- volumul și greutatea obiectelor;

- condițiile de manipulare (lift, scări);

- serviciile suplimentare necesare (demontare-remontare, instalare electrocasnice, asamblare și instalare bucătării etc.).

Serviciul de mutări mobilă nu include asamblarea și montajul mobilierului. La cerere, specialiștii noștri pot asigura și asamblare și montare mobilier. Vezi aici cum funcționează.

SOLICITĂ EVALUAREA GRATUITĂ ȘI OFERTA DE PREȚ
004 0751 012 105
contact@uniicuduba.ro

Facebook